About me

Draga cineva,

       Nu este foarte simplu să vorbesc despre mine… dar voi încerca. Ma numesc Maier Ioana Maria si locuiesc intr-un mic oras din ardeal. Imaginea din oglinda mea este singura care mă arată așa cum sunt cu adevărat. Am renunțat să fac eforturi pentru a fi pe placul tuturor, pentru că știu că oricât m-aș strădui nu voi reuși niciodată să-i mulțumesc pe toți. Cine ma place, ma place pentru ceea ce sunt si niciodata nu ma voi schimba pentru o anumita persoana, doar de dragul de a avea un nou prieten.  
      Sunt o fire romantica, visatoare, si intotdeauna lupt pentru ceea ce imi doresc cu adevarat. Ma atasez foarte repede de locuri,amintiri si mai ales de oameni, dar sunt si realista. Niciodata nu-mi ocup mintea cu ganduri rele, intrebandu-ma ce spun altii despre mine. Acest lucru imi da puterea de a fi o invingatoare.
      Am trait tot felul de experiente. Bune si rele.  Am fost fericita pana peste cap, am iubit din tot sufletul meu pot sa zic “chiar la trei metri deasupra cerului”, dar am fost si nefericita, am suferit pentru ceva ce nu ar fi trebuit sa sufar. Am fost dezamagita, tradata, dar nu am lasat trecutul sa-mi macine sufletul, sa ma transforme intr-o persoana rece si nesigura.
      Daca mi se greseste, iert dar nu uit niciodata. Imi place sa fiu dulce cu cei din jur, fiind uneori chiar copilaroasa. Iubesc oamenii si nu pot sa ma bucur de nimic daca nu impart cu cineva. Vreau sa fiu mereu inconjurata de oameni iubitori, simpli si sinceri. Nu ma intereseaza ce are o persoana, cum arata, ce este si ce nu este, daca are sufletul de aur e cel mai important.
       Dragul meu cineva, sunt un om ca toti ceilalţi, un om cu vise, cu frământări, cu regrete… sunt un om imperfect, care visează la o lume perfectă și încerc să contribui la aceasta lume dăruind ceea ce am mai bun în mine.

My dear friend,

“I never paint dreams or nightmares. I paint my own reality” – Frida Kahlo

Advertisements

29 thoughts on “About me

 1. Ioana,
  Dezarmantă mărturisire.
  Eu, mai târziu., aşa se întâmplă.
  Aşa că nu pot spune ceva despre blog.
  Totuşi,după oglindă, cred că ai urmărit un efect.
  Şi ai reuşit, apreciez eu!
  Motivul vizitei, cred ,îl ştii.
  Am vrut să aflu cine eşti, de unde vii.
  Şi nu regret!
  O noapte senină! 🙂

  Madi şi Onu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s