She’s all for you

Dragul meu cineva,

M-as preface in spuma de cafea si m-as intinde pe buzele tale. M-as preface in spuma marii doar sa ma-ntind pe pieptul tau. M-as preface in gustul celui mai fioros cosmar doar ca sa ma-ntind pe oasele tale, infingandu-ma in tine ca un parazit.

Asta e femeia!!  E ca un paianjen ce se agata incontinuu de panza sa.  E independenta, e tot ce isi doreste ea sa fie, dar la sfarsitul zilei  isi tese panza unde ii este cel mai bine, la sfarsitul zilei devine ca un mic gandacel ce nu se mai dezlipeste de prada sa. Asa e si femeia, la sfarsitul zilei nu se mai dezlipeste de barbatul pe care-l iubeste. Nu conteaza daca acesta ii face loc in viata lui sau nu, nu conteaza ca ea sta la coada, mai ceva ca cea de la supermarket in zi de sarbatoare, doar pentru a fi impreuna, nu conteaza ca-i vine sa-si tranteasca toate sperantele si visele intr-un cos si sa le lase acolo, nu conteaza..pentru ca la finalul zilei tot acolo va ajunge, in bratele barbatului pe care-l iubeste.

Orice femeie are doua fete. Pe de-o parte o vezi atat de buna, atat de firava si sensibila, parca atunci cand o strangi in brate ii simti sangele cum ii circula prin vene, o vezi atat de ingrijorata, de puternica, de luptatoare ca un soldatel, o vezi ca-ti sare in ajutor tot timpul, daca nu 24 din 24, 20 din 24 sigur. E femeia cu care ti-ai dori sa te trezesti in fiecare dimineata, pe care o vezi ca mama copiilor tai, e cea care te mangaie pe spate pana adormi si iti vorbeste vrute si nevrute. Dar pe de-o parte, ea e femeia pe care o vezi suparata, furioasa, razbunatoare, intotdeauna buna de reprosuri si cu vorbe grele in buzunarul de la spate. Dar orice barbat isi doreste o astfel de femeie pentru ca poate fi completa. Dar oare stie cum sa se comporte cu ea? Oare stie ca daca o va lasa pe planul doi, ea va invata sa traiasca fara el? Oare stie sa pastreze acea panza de paianjen fara sa gandeasca ca a aparut doar de la prea mult praf si mizerie?

Femeie, tu ai nevoie de grija si de siguranta! Ai nevoie de ambele tale fete. Ai nevoie sa fii buna, intelegatoare, rebela, toata ziua cu zambetul pe buze, dar ai nevoie sa fii si suparata, sa plangi 2 ceasuri ca iubitul nu-ti vorbeste, sa mananci ciocolata atunci cand nu te simti in largul tau si sa faci crize de gelozie atunci cand ceva ti se pare dubios. Ai nevoie sa fii tu. Simpla. Pura. Femeie.

11825213_1016397991728184_1230614795858114962_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s