You’re the fear, I don’t care

Dragul meu cineva,

You’re the light, you’re the night, you’re the color of my blood, you’re the cure, you’re the pain, you’re the only thing I wanna touch…

10525861_308230896050325_6946008792906403443_n

       Știi dragul meu cineva, nu vreau să țină la calitățile mele, ci, fără niciun discernământ, la mine! Te iubesc fiindcă ești bun; Te iubesc fiindcă ești inteligent; Te iubesc fiindcă ești frumos; Te iubesc fiindcă… înseamnă că Te este iubit nu pentru el, ci condiționat, din anumite cauze. O iubire provocată de cauze conștiente, de calități pentru care dicționarul are cuvinte, de însușiri externe; o iubire acordată ca un premiu pentru calități estetice, morale și intelectuale, o iubire pe care o poți justifica nu este iubire.

Iubește femeia, nu pentru frumusețea ei, ci pentru feminitatea de care dă dovadă. Nu o iubi când poartă rochii scumpe, ci când ea zâmbește sfios. Iubește femeia care își poartă demnitatea cu grijă și știe să rămână astfel fiind și doamnă și amantă și viitoare mamă. Nu o pune niciodată pe primul loc. Locul ei este alături. Nu mai sus, nu mai jos, nu în spate sau în faţă, ci alături. Pentru ca în momentul potrivit să poată fi luată de mână, să fie protejată.

Dragul meu cineva, you’re the fear, but I don’t care because you’re  the only thing I wanna touch!!! ♥♥♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s