Oh my God!!

Dragul meu cineva,

      Oh my god!!

Magic, madness, heaven, sin. Oh my God, I could make the bad guy, good forever?

Ea purta un pulover negru, mulat pe trup.Un pulover negru, mulat pe trup, poate schimba cursul a doua vieti. Cherry lips,crystal skies, asta arata ea.

De ce insala barbatii?? Simplu. Barbatul este un animal nesatisfacut, care ezita intre mai multe frustrari. Daca femeile ar fi smechere, l-ar refuza, ca sa alerge dupa ele toata viata. Femeie, fii tu cea care face regulile, fii cea care il schimba. Poti avea un barbat adevarat langa tine, daca vrei. Pentru ca langa acel barbat adevarat nu o sa te simti niciodata in competitie cu o alta femeie. Fii tu femeia cu cherry lips de care el s-a indragostit si fa-l sa se indragosteasca  in fiecare zi de tine. Exista femei care se cred doamne si doamne care pur si simplu stiu acest lucru. Tu esti o doamna. Tu esti demna de el. De un barbat adevarat nu de un “new money, suit and tie”, pe care-l poti citi ca o revista. Ai nevoie de ceva complicat, de un puzzle pe care sa-l faci zi de zi pentru a descoperi ceva nou, ceva frumos, ceva ce te bucura. Nu-i cere nimic, deoarece femeia nu trebuie sa-i ceara nimic unui barbat. Cel care te iubeste cu adevarat va sti toate nevoile tale si iti va oferi ceva frumos, atentia lui.

La revedere dragul meu cineva, si nu uita I can make the bad guy, good forever! ( I hope) Cause darling I’m a nightmare dressed like a daydream! Bye bye, good night! ♥♥

Advertisements

2 thoughts on “Oh my God!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s