8!

Ciao tesoro,

      Pe mine ma preocupa, clipa cu clipa, el. Numai el. Si, zau, ma intreb, de ce?  Mi-e ciuda pe mine, dar il iubesc si daca sa iubesti e nebunie, sper sa nu ma vindec niciodata.

      Despartirile sunt grele. Doi oameni care ar trebui sa se ascunda sub aceasi umbrela, se uda sub ploi diferite. Doi oameni care se trezesc in orase diferite, se gandesc in acelasi timp, la acelasi lucru. Doi oameni care abia se cunosteau, acum stiu totul unul despre celalalt. Doi oameni care, seara, cand adorm,  imbratiseaza perna in locul celui  care, in alt pat imbratiseaza perna celuilalt….Acei doi oameni merita toata fericirea din lume.

       E greu, e distanta, e mult prea mult, dar cine iubeste cu adevarat e capabil sa simta si sa se bucure de celalalt fara al atinge. Iar azi  este o zi buna pentru a-ti spune ca imi place fiecare parte din tine. Si stii ce e ciudat??Ma vad numai langa tine, altfel ma tem sa infrunt lumea. Sunt momente in care nu mai stiu sa ma ridic in picioare, nu mai stiu sa plec de langa tine. Nu pot acuza gravitatia cand dragostea ma doboara. Cea mai mare problema a mea este ca nu vreau sa ma ridic, vreau sa stau acolo, jos, sa privesc lumea de jos, sa numar stelele, sa simt adierea vantului, sa-mi tremure sufletul si sa ma atinga roua diminetii. Toate langa tine. Toate langa tine de 8 luni!

      10389483_681563401923719_1939408757296173598_n

 

Advertisements

3 thoughts on “8!

  1. Ce frumos! ❤ Mult inainte. Si relatie mea cu M. a debutat tot cu o distanta foarte mare intre orasele noastre. Iubirea, insa, invinge orice!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s