Nebunia nebunului

Dragul meu cineva,

 

         ” Nebunia nebunului se poate recunoaste tocmai prin vorbele lui” ( Michel Foucault)

           Toti avem o astfel de nebunie. Si eu si tu..Dar la fiecare din noi, nebunia apare in forme diferite.

           Nu pot sa cred ca mi-e dor de lucrurile alea mici, marunte, simple si ca incep sa ma pierd printre lucrurile mari si complicate, prin nebunia asta infinita. Incep sa uit esenta. Cand am fost cu adevarat fericita?  Acum o saptamana? Ieri? Azi? Acum cinci minute? Cand? 

           Cand am terminat de citit o carte pe care imi doream sa o citesc si mi-a plăcut atat de mult încat am mai răsfoit-o o data ca sa recitesc ce subliniasem. Cand am putut ajuta un prieten prin faptul că am putut fi acolo atunci cand avea cea mai mare nevoie de ajutor, de o vorba care sa-l împinga inainte sau de o imbratisare calda. Cand am dat-o în bara rau de tot si am avut alături prieteni care m-au ridicat cum au putut ei de jos. Cand am descoperit o melodie in care m-am pierdut printre versuri si care imi da fiori de fiecare data. Cand m-am ascuns in brațele oamenilor care ma iubesc si mi-au trecut si dureri si lacrimi si tot. Cand am putut sa cant nestingherita si sa dansez prin casa fara sa ma intrebe nimeni daca nu cumva sunt nebuna..Cand imi dau seama cat imi e de dor. De cine? De ce? Asta e secretul meu si doar cine ma iubeste il va sti cu adevarat.

           Dragul meu cineva, ador sa-ti spun cat de mari sunt lucrurile mici. Sunt atat de enorme incat trezesc in tine acea nebunie frumoasa, acea fericire care vine in portii mici, iar atunci si cel mai neinsemnat lucru e o minune pentru tine.

 

 Image

  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s