Trei ore

Bonjurica dragul meu cineva,

 

       Oare ce faci, tu, suflet drag? Te-ai trezit? Ti-ai sorbit intr-o clipita cafeaua si te-ai indreptat spre ceea ce faci zi de zi, la aceeasi ora.

       In timp ce tu esti atat de grabit, ea, azi se trezise umpic mai tarziu. Poate doar asta avea sa-i faca ziua mai speciala. 
Avusese o noapte lunga si plina de ganduri ce îi macinau pana si cele mai ascunse locuri ale inimii. Primul lucru pe care l-a facut a fost sa se uite in oglinda. In ochii ei se vedea o umbra de tristete; ochii ei verzi ascundeau mai mult decat orice altceva. Parul valvoi, fata adormita şi buzele uscate. Simtea ca ii lipsea ceva. S-a dus  sa isi  bea cafeaua. Trei lingurite de zahar; zambea pe sub mustati şi isi zicea in gand: Macar zaharul sa ma indulceasca.

      Se saturase de distante, de intrebari, de dubii, de ochi în lacrimi, de nopti nedormite, de amintiri neplăcute si de toate cele ce o răneau. Se săturase până şi de vorbit despre asta, până şi de cuvinte, până şi de…De tot. Avea nevoie de o zi petrecuta in liniste şi pace; o zi plina de iubire si zambete. S-a dus la baie. A renuntat la parul perfect întins pentru parul ei natural, ondulat. Era mandra de el; era rebel si blond, ca şi ea. Schimbarile astea o ajutau. S-a intors inapoi in camera, si-a pus un tricou dragut, si-a controlat telefonul si a continuat sa isi scrie gandurile. Avea nevoie sa puna totul cap la cap.

     Dragul meu cineva, e periculos sa iubesti! Iubirea e ca un drog. La inceput ai senzatia de euforie, de abandon total. Apoi, a doua zi, vrei mai mult, inca nu e un viciu, dar iti place senzatia si iti inchipui ca o poti ţine sub control. Te gandesti la persoana iubita vreme de două minute si uiti de ea vreme de trei ore. In scurt timp insa, te obisnuiesti cu acea persoana si incepi sa fii complet dependent de ea. Acum te gandesti la ea trei ore si o uiti doua minute

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s