Culoare

Dragul meu cineva,

 

         Daca pierzi lumina de dimineata ce rost are viata?

         Mai nou lumea gandeste doar in alb si negru. Nu mai exista nuante. Fiecare dintre noi gandim limitat, uitam sa visam, uitam de noi. Dar ce ar fi daca am adauga putina culoare in viata noastra? Cu cat cunoastem mai multe culori, cu atat nu o sa fim manipulati si nu vom mai canta la pian cu clapele albe.

       . Noi nu putem gandi ca si cum cineva ne rezolva problemele mereu. Nu va veni nimeni sa ni le rezolve, iar lucrurile nu sunt fixe. Adevarul e viu, e dinamic, e in continua miscare. Noi trebuie sa fim o pata de culoare, un violet care sa strapunga cu putere voalul alb-negru. Trebuie sa invatam sa nu mai etichetam oamenii daca nu ii cunoastem. Nu iti place? Educa-l, iar daca nu accepta ignora-l. 

       Dragul meu cineva, sunt foarte puternice parerile noastre personale incat ne blocheaza viziunea. Arta nu e divertisment. Arta e o paleta de culori. Arta e propriul nostru suflet. Asa ca, hai sa nu mai pierdem lumina de dimineata. Hai sa nu mai vedem lumea in alb si negru. Hai sa coloram tot ce avem in jur, iar prin fiecare culoare sa daruim ce avem mai bun. Eu ti-as darui un rosu aprins, care sa-ti aduca energie, bucurie, noroc, curaj, pasiune, un galben soare, ca sa-ti dea forta,veselie si un verde smarald ca sa-ti redea tineretea si mai ales  sa-ti aminteasca de ochii mei.

       Image

     

Advertisements

2 thoughts on “Culoare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s