Rehab

Dragul meu cineva,

             Neata suflet drag. Stii, eleganta unei femei se vede dupa cum isi tine ceasca de cafea in mana. Asa ca, ce zici, vi la o cafea?

             Miros de cafea, aer rece si umed, sentimente peste sentimente si intrebari peste intrebari.

             Ea era atat de agitata, bocheaza si deblocheaza telefonul din doua in doua minute. Incerca sa se convinga ca se uita doar la ceas, dar adevarul era ca..astepta ceva. Un semn, o parere, o scuza, o explicatie, ceva ce sa o faca sa creada ca ii pasa. Dar pentru ce? Mai nou lumea e plina de scuze. Relatiile tinerilor sunt doar de fatada, de facebook. Azi iubim de nu mai putem si maine cautam oameni noi, dam sperante, iar apoi distrugem tot ce avem.

            Hei love, tu știi deja că ea a fost cel mai bun lucru din viața ta. Si te-a făcut fericit. Ce ironie a sorții! Ea te-a făcut fericit și tu ai distrus-o! Nu te amagi si nu spune că nu te-a iubit. Fiindcă știi clar că nu e așa. Știi că ai fost pe loc fruntaș în viața ei. Toți știu.
Ea se preface că a uitat, obosită și sătulă de întrebări. Ce nu știi nici tu, nici alții este că pe ea o doare nespus că a trebuit să plece. Este curajoasă, o admir sincer. Asa ca respect-o, fi un domn cu ea. Peste ani, cand o sa-ti amintesti de ea o sa realizezi ca nu a contat cat de mult ai iubit-o sau nu, ci cat de mult s-a simtit ea iubita de tine si cat de mult ai respectat-o.

           La revedere, love. La revedere! Ps: nu te supara ca iti spun “love”, dar  tu care stai acum in fata calculatorului si citesti prostioarele astea vei fi mereu “love” pentru mine. Nu conteaza daca te cunosc sau nu, tu esti dragul meu cineva!

 Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s