Tu? Tu nu meriti!

Dragul meu cineva,

 

               Ceai? Cafea?..Dragoste va rog, trei lingurite..

              Unii oameni intră în viața ta doar ca să te învețe cum să renunți. Alții ca să-ți demonstreze că unele vise devin coșmaruri, iar unii pentru ați demonstra că există și fericire. Depinde de tine cu cine alegi să rămâi..Dar poate exista un singur om care sa te faca sa simti toate acestea? Ciudat, dar exista.

            Imi era al dracului de dor de el. Simteam un nod in gat si o teama de…de fara el. Si  era sa cedez, sa cedez in fata unui asemenea sentiment. Uneori simt ca sunt un elastic. Tu imi spui ca orice elastic cedeaza la un moment dat. Dar esti prostut, eu nu sunt orice elastic, nu mai fa confuzii de astea, ca ma superi.

          Ma superi, ce expresie prosteasca…Am vrut, mi-am dorit, am simtit. Eu vreau totul si de cele mai multe ori vreau acum. Nu prea am rabdare cu mine; eu stiu ca pot si ai face bine sa iesi din calea mea cand vezi ca vin pornita. Da, tu iubire, tu care ai pus eticheta nepotrivita. Nu ma cunosti, nu stii cum sunt si mai ales cine sunt. Iti sugerez sa ramai la fetitele tale, pentru ca femeia din mine e o tentatie pentru tine, atat. Vezi iubire, de asta m-am ridicat si am venit spre tine, dar din pacate tu nu ai vazut suvita mea blonda care aluneca pe obraz, tu ai adulmecat doar…sa zic la altceva. Voi pune punct in seara aceasta. La ce? Nici eu nu stiu, dar e un punct mare si voinic.

     La revedere dragul meu, la revedere! 

Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s