De ce sunt femeile geloase?

Dragul meu cineva,

               De ce sunt femeile geloase?

         Eu cred ca lipsa lui de interes te face nesigura. Chiar si o femeie foarte increzatoare are nevoie de atentie si de confirmari ca este placuta. Astfel de gesturi sunt ca razele soarelui de dimineata care te mangaie pe fata, dar nu face din ele un lucru fara de care nu poti exista! Femeile vor sa fie cautate. Un mesaj, un telefon, o vorba spusa la momentul potrivit pot face minuni. In ziua de astazi, femeile sunt mandre, mai mandre ca niciodata :)) ; ele se vorbesc de rau, se barfesc si nu scapa nici-un moment sa critice tinuta altei femei. Cea mai mare crima pe care poti sa i-o faci unei femei, este sa ii spui ca alta este mai buna ca ea si mai ales sa-i dai de inteles ca tu, ca si barbat esti interesat de alte femei.

         Multi uita sa isi mai faca complimente, iar cand acestea dispar complet, poti incepe sa te simti nesigura si incepi sa te intrebi : Oare ma mai place?” Ai vrea sa nu te ia ca atare si sa iti faca complimente mai des. Spune-i! Complimentul este un cadou frumos pentru care il vei recompensa cu siguranta. Acestea sunt si o modalitate de a pastra dragostea si pasiunea intre voi.

         Noi, femeile si voi barbatii suntem structurati altfel de la natura si este normal sa fim diferiti. Am ajuns la concluzia ca gelozia este buna, doar atunci cand apare in momente importante. Daca cineva nu este gelos, nu inseamna ca este perfect , ci simplu- este NEPASATOR, dar cateodata mi-ar placea sa fiu sigura pe ceea ce iubesc, sa stiu ca este doar al meu, sa nu fiu nevoita sa ma simt iubita doar azi si maine nu. Daca vrei o jucarie noua, blonda si “buna”, au revoir mon amie, dar ai curajul si renunta la mine frumos si politicos, nu ma tot duce cu ” zaharelul”. Iar daca ma vrei, iubeste-ma, exact asa cum o fac si eu!  Asa ca, dragule, oriunde esti, orice faci, trezirea!!  “Tu habar nu ai ce e femeia. Habar nu ai cata poezie si arta strangi in brate, tot ce te fascineaza la ea e machiajul perfect  si fusta destul de scurta pentru gusturile tale. Femeia e ordine si haos in acelasi timp. E o combinatie letala de fericire si risc in acelasi ambalaj perfect modelat pentru preferintele oricui…dar cati dintre noi suntem capabili sa desfacem ambalajul asta nefiresc de provocator si incitant?”

Image

Advertisements

8 thoughts on “De ce sunt femeile geloase?

  1. sa nu generalizam totusi…exista barbati si barbati,..femei si femei..pot s avaloreze ceva fiecare sau pot sa fie doar nulitati…..pot sa merite respect sau poate nu…iar gelozia s epoate naste mai mult ca sigur din NESIGURANTA(da,e ciudat contrariul),doar o pers nesigura poate fi geloasa…atata timp cat sti ca meriti toata iubirea si tot respectul,nu are rost gelozia….teama de a nu fi iubit,de a nu fi respectat,de a nu fi apreciat,de a pierde,te face sa fi gelos.Dar sti ce?de fapt nu e nimica de pierdut..e simplu…ESTI IUBIT…SAU NU:-*

    • Da, iti dau dreptate. Eu nu am generalizat. Normal ca sunt fel de fel de oameni. Oamenii in care ai incredere, oameni care te iubesc si pe care ii iubesti, dar printre acesti oameni sunt si exceptii. Trebuie doar sa stim pe cine sa iubim si pe cine nu. :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s