Razbunare? Sau iubire?

Dragul meu cineva,

 

                 Ii alunecau gandurile printre buze direct pe fruntea ei, iar ea tremura la fiecare atingere. Il simtea atat de sincer, atat de specific lui, dar pana la urma totul disparea. Ei ramaneau doi straini cu speranta ca vor uita. Ei ramaneau in negura lor, razbunandu-se unul pe altul, dar iubindu-se in acelasi timp. Ciudat nu?

              Ea s-a simtit nesigura candva, dar el…el nu era nevoit sa-i rupa sufletul in mii de bucatele, doar ca ea sa inteleaga ca nu mai conta pentru el.  Acest joc nebun ii distrugea sufletul. Pe moment simtea ca intreaga ei viata e pusa in mainile lui, dar cuvintele reci spulberau fiecare picatura de adevar. 

            Dragul meu cineva, iti explic: poate că el, acum, in momentul de fata,   i-a dat un “pupic”, în schimb, ea i-a dat multe saruturi în toate felurile posibile: intinşi, opriti, pititi, supăraţi, îndrăgostiţi, zâmbind, plângand, pe un scaun, pe o banca , pe un buştean, în zilele friguroase, în zilele călduroase, în zilele ploioase, îmbrăţişaţi, tinându-l lângă ea, de aproape, de departe. Într-un parc. În faţa prietenilor, animalelor şi vecinilor. Cu gust a bomboane, a Coca-Cola sau a ciocolată, cu gust de singurătate, de amărăciune, de umilinţă, de gelozie, de ceartă, de iubire şi eternitate. Vorbind, întrebând, i-a dat săruturi de rămas bun, de bun venit, cadou, de încredere, de tandreţe şi de promisiuni.  Ea da tot, dar nu mai primeste nimic.

            Dragul meu cineva, joaca-te cu parul ei, nu cu inima. Multumesc!

Image

          

Advertisements

2 thoughts on “Razbunare? Sau iubire?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s