Ce tip de barbat cauti?

 

Dragul meu cineva,

            “Intr-o scurta conversatie, un barbat intreaba o femeie: – Ce tip de barbat cauti? Ea ramase un moment tacuta, il privi in ochi si ii zise: – Vrei sa stii intr-adevar? El raspuse: Da! Atunci ea incepu sa zica: – Fiind femeie sunt in pozitia de a-i cere barbatului ceea ce eu nu pot face pentru mine. Platesc facturile, ma ocup de casa, merg la supermarket, fac cumparaturi si totul fara ajutorul unui barbat…Imi pun intrebarea: Ce poti tu sa aduci in viata mea?Barbatul ramase privind. Gandea cu siguranta ca este vorba de bani.Ea, stiind ce gandeste el, spuse:- Nu ma refer la bani. Am nevoie de mai mult. Am nevoie de un om care sa lupte pentru perfectiune in toate aspectele vietii.El isi incrucisa bratele, se aseza in fotoliu si privind-o ii ceru sa explice mai in detaliu.Ea zise: Caut pe cineva care sa lupte pentru perfectiune mentala, pentru ca am nevoie de cineva cu care sa conversez si care sa ma stimuleze din punct de vedere intelectual. Eu nu am nevoie de cineva simplu din punct de vedere mental. Am nevoie de cineva suficient de sensibil ca sa inteleaga prin ce trec eu ca femeie, dar suficient de puternic ca sa ma incurajeze si sa nu ma lase sa cad. Caut pe cineva pe care sa il respect ca sa pot sa fiu “ascultatoare”. Nu pot sa fiu asa cu cineva care nu poate sa isi rezolve singur problemele. Eu caut un barbat care se poate ajuta pe sine insusi pentru a ne ajuta reciproc. Caut un barbat care sa inteleaga ca sexul are importanta lui intr-un cuplu dar ca nu determina existenta cuplului care se vrea cu adevarat fericit. O femeie adevarata nu va accepta niciodata langa ea un barbat care este extraordinar … dar numai o ora ! Pentru simplul motiv ca ziua are 24 de ore !
Cand termina, se uita la el si il vedea foarte derutat si intrebator.”

         El ii zise: – Ceri mult.
         Ea raspunse: Valorez mult…

Image

Advertisements

4 thoughts on “Ce tip de barbat cauti?

  1. „ Caut pe cineva care sa lupte pentru perfectiune mentala”. Riști să rămâi singurică sau „pradă” unui idealist lipsit de pragmatism. Perfecțiunea, Făt Frumos și Moș Crăciun nu există. 😆
    Iar majoritatea bărbaților nici nu „funcționează” așa. Ei or să vină să-ți spună „Mie-mi spui clar ce vrei !” . Dacă vrei un partener pentru o vânătoare de iluzii gen „perfecțiune” vei găsi. Dar dacă vine unul și te trage de păr pe stradă să nu te-aștepți ca perfecționistul să intervină. El va fi plecat cu mintea pe o altă planetă unde toată lumea visează frumos și trăiește în pace și în armonie.

  2. N-am încotro și trebuie să-i dau dreptate „cârcotașului” de Dan. Perfecțiunea ar fi cel mai mare defect și doar tinderea către ea este o calitate. Așa că e bine să analizăm fiecare defect și să facem din el o calitate, sau măcar să-l ameliorăm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s