Il sole esiste per tutti

      Dragul meu cineva,

     Cred ca as putea spune multe despre mine. Cum sunt, ce vreau, la ce visez si mai ales ce iubesc. Dar nu spun niciodata nimic, nu cer nimic. Imi place sa primesc ceea ce, persoanele  care ma cunosc, considera ca as merita. 

      Mai cred ca intr-o zi cineva o sa vina si o sa ma imbratiseze atat de  tare incat toate bucatelele rupte din mine, se vor lipi la loc instantaneu. Iar cand soarele va rasari voi sti ca o lume noua se va crea in jurul meu. Dar…Dragul meu cineva, ce  amuzante suntem noi, fetele. Ne facem planuri şi descrieri ale băiatului perfect de care ne vom îndrăgosti, dar apare un tip cu nimic special în viaţa noastră şi ne dă toate planurile peste cap. Apoi, în simplitatea lui, devine cel mai complicat şi mai frumos lucru din viaţa noastră. 

      Tot ce vreau sa spun e ca fiecare gand, fapta sau sentiment iti va aduce mereu o schimbare in viata ta si va avea o mare importanta pentru sufletul tau cat si pentru toti cei din jurul tau. Tot ceea ce transmiti, simti si gandesti te defineste in fiecare clipa. Nu conteaza ca esti aici, acolo, in Cluj sau Aiud, soarele va exista mereu pentru tine si vei fi un om fericit.

Image

 

Image

Advertisements

One thought on “Il sole esiste per tutti

  1. Frumoasa mai e tineretea, Doamne! Dar cand mai este si atat de sensibila si visatoare, din loc in loc cu “puseuri” de intelepciune…atunci ce sa-ti mai doresti?!…(e si o intrebare retorica…cu gandul la tineretea mea pierduta in negura vremii…:) )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s