Tu ce astepti? Perfectiune?

Dragul meu cineva,

         Sunt femeie si acum ti se pare ca fara tine nu mai am aparare. Stii ceva? Te inseli.

         Se spune ca ”Femeile și pisicile fac întotdeauna doar ce le place, bărbații și câinii ar trebui să accepte și să-și vadă de treaba lor”. Nu stiu daca e adevarat, dar dupa parerea mea, o femeie are dreptul sa faca doar ce simte, sa traiasca dupa bunul ei plac, sa gandeasca atat cu inima cat si cu mintea. Pentru o femeie adevarata nu exista perfectiune. Ea isi creeaza viata exact cum isi doreste. 

        Ce e perfectiunea? Mereu vad cupluri pe strada care par atat de fericite, oameni care au tot, dar nu au nimic. Oameni care isi doresc doar bunuri materiale, lasand in urma sentimente. Eu nu mai inteleg nimic. Ce ar fi perfect? Ar fi perfect să fie un el şi o ea. Ar fi perfect să existe un trecut din care ei au uitat ce a durut, sau şi mai bine: să fie numai prezent şi viitor. Ce contează toate alea care pentru el n-au fost decât jumătăţi de oră sau poate nici atât şi ce contează toţi ăia care ar fi vrut-o pe ea mai mult de câteva zile? Ar fi perfect să îşi înceapă săptămâna îmbrăţişaţi şi să o continue ea făcând cafeaua şi el gătind ca mai apoi să se lase plimbaţi de căţel. Să se întoarcă acasă şi să rămână unul în braţe la celălalt. Să fie apoi o marţi a băieţilor în care ea îi suportă prietenii prin casă, dar mai apoi îşi sună o prietenă pe care o scoate la o îngheţată. Nu e nimic, îi tolerează lui marţea doar pentru că se răzbună miercurea cu fetele. Dar el iese la o bere cu prietenul cel mai bun. Joia e a lor. Orice ar face, fac împreună. Vinerea e mai mult o pregătire pentru weekend. Aleg ei cu ce prieteni o mai termină. Sâmbătă se pregătesc pentru cina aceea aşteptată toată săptămâna. Cum? Mai mult lenevesc pe la televizor şi încep să se îmbrace cu vreo două ore înainte. Duminica e sfântă. E a patului şi a mâncării şi a iubirii, poate şi a câinelui. Oricum ar fi, şi-o sfârşesc îmbrăţişati, obosiţi. El aşteaptă să adoarmă ea înainte ca să se simtă în siguranţă, o sărută uşor. E din nou luni seara si perfectiunea pentru mine nu exista. 

     Stiu ca exsita o multime de pareri. Dar in opinia mea  femeia nu are nevoie de perfectiune, nu are nevoie de un barbat perfect, de o saptamana planificata. Ea are nevoie de lucruri spontane, sa fie surprinsa mereu. Atunci  ea mereu o sa cada in picioare, o sa fie o femeie care nu are nevoie de aparare.

      Dragul meu cineva, sa ai o saptamana insorita, iar daca vrei perfectiune te sfatuiesc sa o cauti in alta parte. La revedere dragul meu, la revedere!

                         Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s