Studenta!

Dragul meu cineva,

Ciao Amoreee!!

        Dupa rau vine bine!!! De astazi pot sa strig in gura mare…Sunt studenta!

         Pot sa-ti marturisesc ca sunt cea mai fericita fata din lume, dupa multe peripetii si ghinioane am intrat exact unde mi-am dorit. De azi sunt studenta la litere, la Universitatea  Babes – Bolyai sectia Italiana – Engleza. Ma simt implinita, o sa fac ce imi place, unde imi place si sunt dispusa sa invat o multime de lucruri noi.

         Poate te intrebi de ce am ales aceasta facultate? De ce Litere? Pai.. Pentru mirosul cărților vechi. Săli de lectură în care singurele zgomote care întrerup liniștea sunt foșnetele paginilor întoarse. Vizite la bibliotecă unde să fiu înconjurată de rafturi pline, rafturi printre care să mă plimb ca un copil într-un magazin cu dulciuri. Cu ochii mari de uimire. Cu o fascinație ca în fața unui lucru aproape ireal. Iar daca dupa citesti aceste randuri iti imaginezi ca sunt o mica tocilara, un soarece de biblioteca..sa stii ca nu e asa. Sunt fascinata de lucrurile noi, visez sa vad lumea, sa-mi gasesc locul potrivit si sunt convinsa ca aceasta facultate ma va ajuta si imi va deschide noi orizonturi. 

      Dragul meu cineva, viitorul suna bine. Nu cred că mai am privirea de copil înconjurat de dulciuri, dar zâmbesc de fiecare dată când ma gandesc la ce va urma… Și știu că sunt acolo unde trebuie.

        Arrivederci!!… Arrivederci! Si multe salutari din partea mea, studenta de la Litere.

Advertisements

12 thoughts on “Studenta!

 1. Felicitări!!! Și eu am fost admisă, tot la Litere, tot la Babeș, la LMA. Numai că am ales o altă facultate, din cadrul aceleași Universități. Am fi putut fi colege, hehe 🙂 Felicitări încă o dată și multă baftă pe mai departe! Iar dacă ești din Cluj, poate ținem legătura.
  P.S. Îți doresc să ai cât mai puține tangențe cu Doamna Claudia! :-))

  • Heyy. Multumesc frumos. Nu sunt din Cj dar de la toamna acolo o sa-mi petrec majoritatea timpului si mi-ar face mare placere sa tinem legatura. Felicitari si tie pt alegerea facuta si succes mai departe.

   • Eu ti-am lasat comentariul de mai sus, de pe alt cont. Multumesc, si ti-am dat friend request pe facebook, dar nu mi-ai dat accept! 😀

    Roxanna Stoian sunt pe Facebook, in caz ca vrei sa-mi dai tu cerere. Te pup!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s