Tic-Tac! Rabdare: Ea,El..Eu!

Dragul meu cineva,

        Când norii se adună pe cer ştim că va ploua dar, nu trebuie să aşteptăm să vină ploaia. Nu vei reuşi să realizezi nimic dacă vei încerca să faci lucrurile înainte de vreme. Trebuie să ai răbdare. Nu ştiu de ce, dar uneori am impresia că folosesc prea mult din energia mea, şi din puterile mele pentru a-i face fericiţi pe alţii. Şi ajung la sfârşitul fiecărei zile să mă întreb unde s-a dus toată fericirea mea? Rabdarea mea e atat de imensa, cad, ma ridic, lupt de fiecare data, dar sunt clipe in care simt ca nu mai rezist, simt ca nu merita sa ma mai preocupe viata altora, trebuie sa invat sa fiu mai egoista, sa traiesc doar pentru mine, sa am rabdare doar cu sufletul meu.

         El şi ea erau  un amalgam comun.. eu şi el un amalgam de trăiri. Ea era plina de vise, trairi, El veşnic nemulţumit în căutarea unei perfecţiuni transformate în defecte nepământeşti. Ea era dornica de rasfat, cuvinte dulci, El se îmbracă în simplitate şi înţelegere. Ea rade, rade cu intregul chip, cu ochii ei verzi, cu inima..El este mai serios ca niciodata. Ea trăieşte după sentimentele altora.. ştergându-şi din nou obrazul la finalul unui film pe cand El îşi închide ochii după ce a văzut jumătate de film. Dar eu?? Ce rol am eu intre Ea si El??

         Eu iubesc sa rad, iubesc sa ma bucur de fiecare particica din acest univers, Eu iubesc sa iubesc! El iubeşte fiecare părticică din mine, Ea  îşi pune capul pe umărul unui necunoscut crezand că e bărbatul vieţii ei. Stiu ca El zambeste cu ochii lui senini, stiu ca prefera simplitatea pentru a nu iesi in evidenta, stiu ca adoarme la un film romantic pentru ca nu e genul lui. Stiu ca El o minte pe Ea doar pentru ca El se iubeste pe el, iar Ea e mult prea cuminte si simpla, Stiu..stiu mult mai mult de atat. 

        Stiu ca Eu caut perfectiunea, si El ma cauta pe mine!

 

Image

Advertisements

4 thoughts on “Tic-Tac! Rabdare: Ea,El..Eu!

  1. Mulţumesc pentru rândurile, care parcă-mi sunt dedicate. Să fii tu sufletul meu pereche? Hai să vedem dacă eşti de acord cu atitudinea pe care mi-o dezvălui pe blogul meu. Presimt că gândim la fel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s