Barbati..sau??

Dragul meu cineva,

Image

         Barbatii iubesc diferit fata de noi…Ei nu se indragostesc prima data de sufletul nostru ci de aspect,nu se ataseaza asa de repede de noi,ci in timp,nu au curajul sa isi arate sentimnetele prea devreme,nu se arunca asa de repede in vartejul sentimentelor,dar odata ce o fac,iubesc ca si noi,sufera la fel ca noi si cand sunt raniti jura sa nu mai aiba incredere in nicio femeie,dar aici la fel ca si noi gresesc…Nu toate’s la fel.. 

     Si noi avem aceleasi ganduri. Spunem ca toti barbatii sunt  la fel. Da.. sunt la fel!! Toti au aceleasi planuri, te sucesc si te rasucesc pana iti fura inima, toti spun adevarul printr-o minciuna, toti isi lasa partenera pentru o bere cu prietenii si un meci de fotbal dar la urma urmei toti suntem oameni si fiecare dintre noi devenim ceea ce vrem noi sa fim. Cand un “El” incepe sa rada, tu incepi sa traiesti, iar cand o “Ea” are curajul sa-si exprime sentimentele, un el devine fericit. Toti suntem la fel, toti traim cu speranta de a ne compensa unii pe altii sperand sa fim  fericiti.

     My dear stranger, the world is full of guys, pls be a Man!!

Advertisements

15 thoughts on “Barbati..sau??

  1. Nu poti categoriza toti barbatii dupa un singur specimen – si da, iubim diferit – ne indragostim prima data de prezenta voastra, si doar mai apoi de inteligenta si aspect.

    • Da ai dreptate. Poate nu ai inteles dar chiar asta am vrut sa scot in evidenta. Barbatii spun ca “toate’s la fel” iar noi spunem ca “Toti sunt la fel” ceea ce nu e corect. Noi toti suntem la fel si facem aceleasi greseli ( fiecare cu michiduta al lui). Oricum fiecare ramane cu modul sau de a fi,de a iubi. 😛

  2. Nu sunt de acord decat cu inegalabil spusul “Cand un “El” incepe sa rada, tu incepi sa traiesti, iar cand o “Ea” are curajul sa-si exprime sentimentele, un el devine fericit”. Doar aici un barbat intalneste o femeie. In rest s-au intalnit numai doi oameni.

  3. Sunt de acord cu dadaandrada92….. un barbat chear pune de 2 ori mai mult suflet si cand pune nu se da inapoi de la nimic. Dar e adevarat si afirmatia ta Ioana. Pune suflet mult mai tarziu ca o femeie si de cele mai multe ori ea nu se prinde cand el incepe cu adevarat sa puna suflet si il respinge plictisita pentru ca nu il intelege si face greseala sa creada ca e identicul ei in sentimente……. greseala ce duce intotdeauana la despartire. Aici este iubirea adevarata……. “El/Ea” incepe sa rada, tu incepi sa traiesti, iar cand o “Ea” are curajul sa-si exprime sentimentele, un el devine fericit 😀

  4. Pe langa faptul ca sunt optimista…imi place sa fiu si realista cand este cazul…nu crezi ca si noi, femeile ne indragostim priiiima data de aspect? ma gandesc ca la prima intalnire nu putem ”descoperi” sufletul. Mi se pare putin gresit sa spunem ca DOAR barbatii se indragostesc mai intai de aspectul fizic…cu totii o facem, constient sau inconstient. In ceea ce priveste ”curajul de a-si arata sentimentele, afectiunea”…unii nu se feresc sa le arate chiar daca e devreme, daca asta simt…(in cazul meu, el a fost primul care a fost mai afectuos si mai ”deschis”) Am mai spus intr-o postare de pe celalalt blog…”iubirea ti-e doar o data in viata, restul sunt povesti cu oameni.” asa si cu barbatii…barbatul sufletului tau ti-e doar o data in viata, restul sunt doar barbati. Si cand il gasesti, nu trebuie decat sa il respecti si sa il iubesti. Atat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s