Bagajul vietii…

Dragul meu cineva,

„Învinge durerea, fii vesel cât se poate, caci tot la zi ajunge și cea mai lungă noapte!” (William Shakespeare)

Image

        Stii cum ma simt?..Ma simt implinita. Reusesc sa-mi ridic capul sa zambesc si sa le arat la toti eleganta mea interioara. Daca acum ceva vreme incercam sa ridic un zid pentru a ma apara de orice inseamna sentimente…acum pot sa spun ca  am suportat si am tacut prea mult….Stii, dragul meu cineva?..Doare cand ai vise si continui sa le dai contur,dar in realitate nu se intampla nimic.Dar s-a terminat. Acum stiu ce simt si ce vreau si tine minte, intre a fi si a nu fi, eu sunt. Sunt ceea ce vrei tu sa fiu, sunt bagajul vietii tale care in fiecare luna se mareste. De ce? Pentru ca aduni in drumul tau toate lucrurile importante si deodata iti dai seama ca ai prea multe si  nu mai poti sa-l cari. Tu poti alege sa te asezi pe marginea drumului asteptand ca cineva sa te ajute ceea ce e destul de dificil deoarece toti cei care vor trece pe langa tine vor avea propriul bagaj si risti sa-ti petreci viata asteptand…sau poti dimiunua greutatea eliminand ceea ce nu-ti foloseste si pastrandu-ma doar pe mine. Pasteaza-mi iubirea, caldura, si scoate afara cu toata puterea ta ceva ce era ascuns in bagaj, zambetul meu care a ramas pe fundul valizei. Mai scoate un zambet, si inca unul pana ce va iesi intreaga mea fericire. Eu voi fi fericirea ta, bagajul tau mult mai usor pe care il vei lua in orice calatorie. Asa eu voi fi fericita iar tu nu te vei mai simtit singur niciodata.

Image

    La revedere dragul meu cineva, la revedere..si sa nu-ti uiti niciodata bagajul acasa, nu se stie cand vei gasi ceva special in el.

Advertisements

5 thoughts on “Bagajul vietii…

  1. Frumos.
    Am invatat sa duc singura bagajul dupa mine si daca sunt numai lucruri frumoase si bune, cu siguranta el este cel care ma duce. Nu astept nicaieri pe cineva sa ma ajute sa il duc. Daca mi se pare greu, inseamna ca am ceva ce trebuie aruncat. Ma opresc, scotocesc, arunc si fac loc pentru altceva. Acel cineva doar ma poate ajuta, sa scot lucrurile ce ma deranjeaza si sa pun in bagajul meu doar ceea de ce am nevoie si ma face fericita. Cu acel cineva pot porni la drum impartind lucrurile din bagajele noastre, uneori, pe langa acestea, facand si un bagaj comun.
    Apoi, imi imaginez alta situatie, de fapt mi s-a intamplat. Am trecut pe langa cineva cu bagaj foarte greu. Abia il taraiam pe al meu, dar am vrut sa ajut si m-am pomenit carand doua bagaje extrem de grele, iar pesoana care pusese bagajul sau in carca mea era multumita. Era cat pe ce sa ma nenorocesc, dar mi-am dat seama la timp. Atunci mi-am promis ca niciodata nu ma mai impovarezi cu bagajul altcuiva, pentru ca ma va distruge. Repet, bagajul plin de frumos te duce el.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s