Roses are red, violets are blue…oh screw it! Love is more than that!

Dragul meu cineva,

     “Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage.”

“I no longer believed in the idea of soul mates, or love at first sight. But I was beginning to believe that a very few times in your life, if you were lucky, you might meet someone who was exactly right for you. Not because he was perfect, or because you were, but because your combined flaws were arranged in a way that allowed two separate beings to hinge together.”

Image

Image

            Bastonaşele şi conurile înca se mai luptau cu ostinaţie în încercarea lor disperată de a imprima acea imagine. Totul se reducea la asta, şi fără acel ultim gest, nebuloasa cotidianului va cuprinde totul şi va profana magia culorilor ce se ascundeau în spatele formei şi luminii sufletului meu. Sau al tau?.. Nu mai stiu, pentru că  linii de întuneric s-au aşezat peste paleta de culori altădată mirifice şi au distrus armonia. Cred totuşi…….ca acel intuneric in care ne aflam poate fi distrus de iubire. Pentru mine acest sentiment este chiar adevarata paleta de culori care da viata intregii lumi.                                                                                                                 

          Dragul meu cineva, eu cred in iubire, cred ca te poti indragosti si poti simti mii de fluturasi in stomac, dar nu cred ca iubirea se rezuma doar la o zi din an ” Valentine’s day”. Iubirea nu e un ursulet roz de pus, sau mii de alte cadouri scumpe sau mai putin scumpe, iubirea e mult mai mult de atat. Iubirea te inalta. Dragostea înseamnă pasiune, obsesie, un lucru fără de care nu poţi trăi. Iubeşte cu toată fiinţa ta. Găseşte pe cineva pe care să-l iubeşti nebuneşte şi care să te iubească la fel. Cum îl găseşti? Uită de raţiune şi ascultă-ţi inima. Nu îţi aud inima. Asumă-ţi riscurile şi dacă vei fi rănit o să-ţi revii. Pentru că, într-adevăr nu are rost să trăieşti făra să fi cunoscut iubirea. Să treci prin viaţă fără să fi iubit cu adevărat, însemnă că ai trăit in zadar. Trebuie sa iubeşti. Pentru că dacă nu ai iubit, atunci nu ai trăit. Nu iubi doar o zi pe an, nu visa la cai verzi pe pereti..Iubeste tot timpul si accepta ca iubirea e un miracol, cel putin pentru mine a fost. Iar daca nu crezi in miracole am sa-ti demonstrez ca acestea exista .O mamă singură care are două slujbe şi îşi face timp să işi ducă fiul la antrenament la fotbal, ăsta e un miracol. Un adolescent care spune “Nu” drogurilor si “Da” educaţiei, ăsta e un miracol. Oamenii vor ca eu să fac totul pentru ei. Ceea ce nu realizează este faptul că ei au această putere. Vrei să vezi un miracol? Fi chiar tu acel miracol, doar asa vei invata sa iubesti si  ” Valentine’s day” nu va mai fi doar o zi plina de cadouri neimportante intr-o relatie, va fi mai mult de atat, va fi propriul tau miracol.                                                                                                                                                                                                    

      Dragul meu cineva iti doresc sa ai parte numai de iubire si nu uita dragostea e mare. E o lumină care străluceşte cu putere în univers. Iar o lumină puternică aruncă o umbră la fel de puternică. Ai grija ce alegi sa iubesti si iubeste ce ai ales! Fii fericit! Meriti asta! La revedere dragul meu cineva, la revedere!

Advertisements

9 thoughts on “Roses are red, violets are blue…oh screw it! Love is more than that!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s