Teenage Dream

 

Image

                                                           Draga cineva,

       De cate ori ti-ai auzit parintii spunand ca tinerii din ziua de azi nu mai sunt ca pe vremea lor? De cate ori ai fost indepartat si neluat in seama? Cred ca de multe ori, asa cum am patit chiar si eu, dar nu trebuie sa ne dam batuti, noi suntem viitorul acestei tari si trebuie sa luptam pentru ceva mai bun.       Multi adulti incearca sa ne faca sa vedem partea buna a lucrurilor, sa fim mandrii de ceea ce suntem si sa-i respectam pe cei din jur. Cum pot ei vorbi de respect daca nu au reusit sa ne ofere un viitor mai bun, o tara care sa ne aprecieze munca si talentul?
       De ceva vreme incerc sa ma hotarasc ce facultate sa urmez in viitor. E atat de greu, si cred ca cei de varsta mea inteleg la ce ma refer. Nimeni nu te sprijina si nu iti demonstreaza ca merita sa lupti pentru visul tau de aceea vreau sa-ti demonstrez ca noi tinerii meritam mult mai mult.
      Noi suntem bucuria acestei lumi. Un tanar fericit e un tanar frumos. Un tanar indragostit e un tanar frumos deoarece si dragostea e legata intr-un fel magic de frumusete. Pentru o fata e atat de greu sa traiasca la fel ca o marioneta in aceasta lume cladita fara chibzuinta, dar ea incearca sa traiasca cu intensitate fiecare clipa simtindu-se unica. Pentru ea intotdeauna va exista un baiat pentru care  sufere, dar in acelasi timp un baiat pe care sa-l iubeasca din tot sufletul.
      Sunt sigura ca daca nu am exista noi, viata ar fi plina de necredinta, ura si razbunare. Frumusetea nu se rezuma doar la un vers dintr-o melodie de rock pe care multi dintre adulti il considera satanic, sau o noua stire despre viata amoroasa a lui Justin Bieber, sau o noua manea aparuta pe piata muzicala. Frumusetea vietii e mult mai mult de atat, e sufletul nostru. Este inteligenta si cunoastere. Oricand intrebi un copil de 10 ani ce este o tableta si cum poti sa o folosesti acesta te poate invata in doar zece minute, pe cand unui adult i-ar fi trebuit doua zile  pentru a invata.
     Noi nu avem nicio vina ca am crescut intr-o lume invadata de tehnologie, si sunt sigura ca vom fi viitorul acestei lumi. Pentru asta trebuie sa fim incurajati si sa primim sprijinul vostru. Trebuie sa schimbam lumea in care traim, sa cream o viata mult mai buna pentru noi, dar si pentru voi, cei care  sunteti cu douazeci de ani inaintea noastra.
     Frumusetea vietii noastre este frumusetea inimii si nu trebuie sa ne fie frica.
     Dragul meu cineva, trebuie sa ne facem auziti si intelesi. Sa ne aratam calitatile si dorinta de a lupta pentru a face din frumos si mai frumos.
     La revedere dragul meu cineva, la revedere!

 

Advertisements

4 thoughts on “Teenage Dream

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s